13 ene 2008, 23:38

Пеперуди 

  Poesía
481 0 2
 

  Уморени пеперуди

    във главата

    пърхат лудо...

    Във душата -

    нежни струни,

    а в сърцето -

    ад и рай...

    Бързам...

    утрото да дойде!

    Нощ кошмарна...

    да отмине!

    Себе си не преоткривам

     и все търся своя рай...

© Белла Попова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??