Перлено извисяване
Перли от миглите се ронят -
като кристални капки блестят.
Сълзите успяха те да прогонят
и на ледена клада да ги изгорят.
Страст, огън и ветрове
бушуват в небесните очи,
младостта неистово ги зове
и примамва с вълшебни лъчи.
По косите нежност се стича,
преплита се изкусно с любовта
и трептящият дъжд ни обрича
на вечно сливане с пролетта.
Звездите завиха мечтите,
радостно е сърцето в гърдите
и издигнато завинаги от пепелта,
то съживи се с капките на страстта.
© Todos los derechos reservados
Ето такива стихове чета с особено удоволствие!!!
Благодаря ти!