Все нагоре летя, и летя...
Само с поглед загребвам небето.
После слизам. И свети в нощта
устремено към тебе сърцето ми.
Нося Слънцето – да ти го дам
Нося нова зелена Планета.
Нося шепа добра свобода...
Приеми ги. Подай ми ръцете си.
© Елица Ангелова Todos los derechos reservados
Но не прекрачвай границата...