Нито Ти ще заобичаш стихове
И вятърът ще си остане вятър,
И Аз спокойно няма да заспивам...
Тръгвам си - Светулка с въгленче.
Ще ме отвее нейде вятърът,
Където някой истински ще ме обича
И ще чака наивните ми стихове!
Ще се върна като снежинка
И ще бъда на прозореца ти,
И ще те гледам докато спиш!
Не идвай, искам да те чакам!
Подари ми я тази песен -
Без струни и стихове!
Нечута, но чакана!
Аз я виждам и знам че е хубава..
© Todos los derechos reservados