устните
които ме целуваха
завоюваха ме
завоюваха
устните
които аз целувам
усет в мен творят
че съществувам
нещо
тласка ме към тях
и тътри
нещо
в мен отвътре
най-отвътре
нещо
тътри ме към тях
и тласка
и взривява
и гальовно драска
...............................................
нещото
е твоята
СЛЪНЦЕУСМЍВКА
тя нашепва ми
че
си
ДУША-ЩАСТЛЍВКА
© Стоян Минев Todos los derechos reservados