Ела, настигни ме,
аз бавно ще тичам,
ще гледам през рамо
дали си до мен.
В очите ми виж -
и аз те обичам,
в тях има смешинки
от светлия ден.
Не може да бъде
"последната есен",
човек е до край
с горещо сърце!
Не грях,
а любов е твоята песен -
стигни ме!
Вземи ме,
с любящи ръце!
© Валка Todos los derechos reservados