Сърцето ми за теб написа песен,
мотив най-нежен бе моята душа.
С нотите на вечната безбрежност,
сив океан - несподелена самота.
Познах мечтите ти най-съкровени,
от онзи миг, когато те видях.
Как през пространството и времето
аз себе си в тебе разпознах.
И втурнах се към тебе омагьосана,
чрез любовта, познала твоята душа.
По пътя вечен, търсейки забравата,
пресътворихме се в чиста светлина.
© Валентина Недялкова Todos los derechos reservados