Пак съм в началото, но бързо напредвам,
вслушвам се в тайните на песента.
Задълбочена, не спирам да я следвам,
хладка чувствам я като есента.
Лентата леко накъсана,
представлява колко застаряла е тя.
За онези тежки времена
звучи тъжно мелодията.
От тогава, когато слушали са тази песен,
минали са доста години.
Разказва за живота който не е бил лесен
и с нея погребани са наши роднини.
Сълзите по лицето ми горещи,
натъжи ме и свършва вече тя.
Дочуване и до нови срещи -
такъв е краят на песента!
© Кеси Todos los derechos reservados