5 mar 2007, 9:28

Песента на пауна 

  Poesía
813 0 1
кухи са думите
на препълнени умове
макар и римувани

дебели кратуните
пълни със шум и без семена
разтягат локуми

стремежи са бурите
на лист или в чаша с вода
от сапун са мехурите

в ослепително светлото утро
или среднощна тъма
за последно паунът пропя

декоративна шапка с пера
мъти  варени яйца
върху  мисли за губене

измамно волен е полета
щом всеки поглед  навътре обърнат
се удря в болка  страх самота

ако не в битка къде и защо
както юнак без рана не може
ще се раждат героите

и твоите и моите
добрите  лошите и
нелицеприятните

© Марвин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • нямам затруднения по този въпрос виж действителността обаче има и затова избягва да се навърта около мен... един вид е алергична
Propuestas
: ??:??