29 sept 2012, 23:35

Песента на пианото 

  Poesía
690 0 0

Заглъхна песента на пианото…
щом последният тон отлетя,
на парчета разпадна се тялото,
стопи се и мойта душа.

 

Изчезнах, превърната в нищо,
изгубих се, незнайно къде.
Само тези черно-бели клавиши
ме връщат отново при теб.

© Или Дадарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??