Песента на сърцето
Въздух и вода
за моята душа.
Планетата земя
населена с цветя,
ухайни и красиви
като самодиви,
росата бляска
в очите ми щастливи.
Не зная и не чувам
друго аз,
освен вълшебно-
нежния й глас.
Не знае и не вижда
моето сърце,
освен приказно-
красивото лице.
© Иван Иванов Todos los derechos reservados
Лека нощ