ПЕСЕНТА ЗА НАЧАЛОТО
Една искра в суха трева.
Една семка в плодородна земя.
Една капка от облак черен.
Една пукнатина в щит железен.
Една глътка за жадна душа.
Като всяко начало – започнахме с една.
Една плаха, нежна милувка.
Една страстна - първа целувка.
© Алекс учо Todos los derechos reservados