Песента за приятеля
С тебе, приятелю мой,
спечелихме всяка битка и бой.
А колко далечни страни видяхме,
колко гаджета сладки познахме
и колко весели песни изпяхме.
И вероятно ще ме изпратиш в гроба
но пак те обичам аз теб - алкохола.
© Алекс учо Todos los derechos reservados