Когато самотата
почука на вратата,
примъкне се чевръсто,
към теб протегне пръсти,
превърне пъстротата,
деня и светлината
във лента черно-бяла,
отдавна загрубяла,
глава недей навежда,
поглеждай със надежда,
усмивки ти раздавай
и обич подарявай…
Дъга деня обгръща –
любов така се връща.
© Мария Todos los derechos reservados
Поздрави!!!