Нали и празникът е спорен,
развълнуван спрях да дишам,
но никой тук не е отворен
на тиква да се радва и обича.
Какво е празникът за нас сега,
когато няма тиква на балкона,
дали ще ни очаква любовта
или сами се киприм със корона.
За будителите някой се досети
вратите ни затваря за просвета
и помен прави с техните куплети,
а вижте ги какви са те прасета.
Любов във всяка тиква има,
щом огънче гори във нея,
прегръдка за моята любима
и тази песничка за нея пея...
01. 11. 16 г.
© Аластор Todos los derechos reservados
трябва да благодарим, че все още има с какво да им се противопоставим и си даваме сметка че има по важни неща Замисляща и хубава творба!