Бездомниците винаги са били
и болка, и позор за обществото.
Човечеството не намери сили
хармония да вложи във живота.
Бездомниците мълком обвиняват,
ръка протегнали за милостиня.
Един подава, друг ги отминава,
а улицата е за тях родина.
© Елица Ангелова Todos los derechos reservados
Благодаря ви.
Сърдечни поздрави!