Прекарах три незабравими дни
със моя Алехандро,
стрелочникът с бадемови очи
от гара Ню Орландо.
За миг изпуснах моя влак
и бях картинка жалка,
но освети душевния ми мрак
с блестящата си палка.
Припев: Алехандро, Алехандро,
от гара Ню Орландо...
Оказахме се по душа
със сходни звездни знаци,
аз, старата Ивон Гага,
със него сме близнаци.
И докато се дрехи изсушат,
изчаках по пантофи,
попяхме песни на Булат,
порецитирахме Петьофи.
Припев: Алехандро, Алехандро,
от гара Ню Орландо...
Завършихме със Бари Уайт,
звездите на Фернандо,
три дена четох Блек енд Уайт
със моя Алехандро.
Припев: Алехандро, Алехандро,
от гара Ню Орландо...
© Ивон Todos los derechos reservados