2 jul 2010, 23:21

Песъчинки 

  Poesía » De amor
840 0 10

                              ПЕСЪЧИНКИ

                                                   На  Нина

             Нощно  море,  кораби  тихи,

             залив,  от  който  настръхнали  идват

             мъгли  и  далечни  светкавици   златни…

             Рибари,  избягали  „още  за  малко”,

             пият   последна  минута  до  кея.

             Музика  глъхне, хора   празнуват

             поредно  завръщане  или  отплуване…

             И   ние   -  две  песъчинки  на  дъното

             на  една  необятна  вселена

             и  на  брега  на  своето  щастие.

 

                                                      Илия  Вълчев

© Илия Вълчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??