13 nov 2009, 9:10

Петък е, 13! 

  Poesía » De humor
1414 1 10

Петък е, 13!
 

                   (ден за мен)

За тази болест няма лек,
и доктор не помага,
от нищо ставаш луд човек,
от теб и лудият бяга.

Подпрял се, или пък изправен,
Подхващаш : “Енер, Бèнер, Риба”!
Велик съм, нямам никой равен,
и “Квинтер, Финтер, Жаба!”

Какво Ви сторих, мили Боже,
защо тъй ме наказа?
Не крадох, не убивах, тоже,
защо е таз проказа?

- Я стига хленчи бе, стегни се,
обличай се, не май се,
виж вече май разоблачи се.
Ааа, днес (май моят ден е) - Петък е, 13!

© Ми Ки Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??