19 mar 2016, 18:56

Петък вечер 

  Poesía » Civil
875 0 1

За всички, които знаят какво е

да бъдеш в петък вечер сам.

Стоиш до прозореца, не си спокоен,

натиска те към пода белия таван.

Ще запалиш цигара, ще си пуснеш филм,

ще си сложиш салатка и малко ракия.

Ще изникнат спомени, миг подир миг, 

а ти се отпускаш в блажена магия.

От всичко това ти се чувстваш добре,

но прегръдката най-много ти липсва.

Потърси си приятел, подари му сърце

и ще откриеш всичко, което си искал.

Явор Перфанов Петък вечер :)

© Явор Перфанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??