Душата ми остана неразбрана,
пиеса, изиграна с твърде тъжен край,
в която ангелите чакаха покана,
а дяволите ме убиваха на чаша чай.
И в своята едничка малка премиера,
душата ми в душата ти намери рай.
Защо ли винаги на камерната сцена,
играе се това, което публиката пожелай…
Е.Г
© Катлин Todos los derechos reservados