Една пиеса с роли,
пълна с различни, абсурдни герои.
Едни засенчват други и фалшиво се раздават
в костюми пъстри, себе си продават.
Сива дреха и образ без значение,
изигран без макиаж, макар със много вдъхновение.
Няма кой да забележи истината там,
няма пози, нито фалш, има само жив плам.
Eдинствена в сянка недооценена,
от другите безмилостно обезличена.
Едва, едва аз цветна маска притаих,
духа и огъня, наравно с другите се наредих.
За да не се търкалят букети от цветя
вместо в моите, в техните крака.
© Алиса Севелоу Todos los derechos reservados
в костюми пъстри, себе си продават."
Браво !