29 jul 2007, 13:45

ПИЕСА ЗА ДВАМА 

  Poesía
606 0 2
Всяка нощ играехме страстно, дълбоко,
нашата пиеса, в театър, изкусно.
Звездна публика, мелодрама,
докосваше ни само двама!

Не е мираж, а истинска вяра!
Около нас любовта е цяла!
Няма ги героите понякога...
Няма ги дубльорите...
                                        и слава БОГА!!!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??