Детето намери мъртва лястовица,
оплетена в телта на оградата.
И изведнъж си помисли колко много
прилича корема ѝ бял на цвета на роза.
Розата, която вчера откъсна
и после сдъвка листата ѝ за да ги опита.
Която после забрави...
© ВЕСЕЛИНА Todos los derechos reservados