Какво ли не правех, колко мечтах,
колко сълзи за теб пролях.
Готова на всичко, дори на смъртта,
да, за теб съм готова дори да умра!
Аз се раждах в съня ти и после умирах,
правех всичко да те провокирам,
подарих ти сърцето си и свойта душа,
подарих ти себе си и любовта!
Ослепих очите си, та да не виждам грешки,
изгорих ръцете си по-силно да те усещам,
пречупих краката си да ме сложат в количка,
с нейна помощ след тебе по-бързо да тичам.
Пропилях сърцето си, пропилях си ума,
пропилях всичко свое, заради любовта,
пропилях за теб себе си, не смея да го отричам
и продължавам да се пилея, защото те обичам!
© Петето Todos los derechos reservados