Не е ли хубаво в края
на всеки делничен ден,
ти да знаеш, аз да зная,
че съм с теб и ти си с мен.
Па́ макар и пиперливи,
много - аз и малко - ти,
в ежедневието сиво
не е зле и да люти!
Ей така - да те опари,
да ти дойде апетит!
Но нали сме си другари,
просто искам да си сит.
Колко пък да бъде люто?
Да, понякога сме серт,
но на края на менюто
винаги стои десерт!
© Петя Гечева Todos los derechos reservados
Трябва да гледаме малко по-весело на пиперливите моменти, за да се стигне и до десерт! Че иначе може да си докараме язва... 😁