Пипилота Виктуалия Транспаранта
Ментолка Ефраимова Дългото чорапче.
Всички я обичат, но тя е чудата,
с маймунка в главата и старото конче.
Живее сама във Вила Вилекула,
разправя врели некипели.
Може да плува по-бързо от акула.
Така е- казват всички неоживели.
Дългият чорап за всичко плаща,
живее на остров неизвестен.
За него, тя и дума не споминава,
а той и дава злато всеки месец.
© Станислав Русев Todos los derechos reservados