На масата без покривка,
върху празните стени,
на леглото без завивка,
по пода без килим,
зад прозорците със завеси
само от цигарен дим,
под голата крушка,
голи като пушки,
в банята без врата
и уискито без разредител
още малко
и щяхме да открием Бог.
Но този залог е безмерно висок
и затова по поръчка пристигна
чудно хубава лампа и после картина.
© Малката Мис Todos los derechos reservados
и бутилката - с гърло разбито...”
Хареса ми стихотворението.