Отново Пирова победа,
знаете за царя Пир.
Големи загуби понесъл,
дори и победил...
Поставяш някого на място,
заслужил е това...
Но в сърцето пак е тясно
и нахлула е тъга.
Егоизмът е над всичко,
играе всеки своята игра.
Какво, че ще те наранява
щом е добре така...
Какво прави хората лоши
и егоизма поражда...
Надали на този свят
дете лошо се ражда...
Въпроси, въпроси ме мъчат,
не съм психолог...
Жена, която понася в живота,
все суров урок...
© Лилия Нейкова Todos los derechos reservados