Кой измисли тази чудна
пръчица на детските мечти?
Всяка вечер щом съм будна,
приказчици тя реди.
С нея аз ще нарисувам
своя принц от чуждите страни,
с нея мога да лудувам,
ако искам до зори.
Но защо на лист остава
всяка моя мъничка мечта
и потъва във забрава
като паднала звезда...?
© Михаела Todos los derechos reservados