Писано със страст
Не смей да отричаш любовта ми,
не смей да ми казваш дума дори,
че сърцето си давам за тебе
и от съмненията ти ме боли.
Аз любя те със страст безусловна,
с всяка частица от мойта душа.
Искам с теб да бъда отново,
а не отново да заспивам сама.
Празната къща ме бавно убива,
тегнат над мене отминали дни.
Освен теб, мили, никой друг няма,
веднъж завинаги го разбери!
© Стефка Георгиева Todos los derechos reservados