6 may 2010, 8:51

Писатели 

  Poesía
778 0 0

малки забравени

капки фантазия

търсещи някого

бродещи някъде

 

всички с едничка

сълзичка изплакана

чуй ме чети

продължавай напред

 

като в една симетрична илюзия

ти преподаваш

а аз споделих

за

грубост и нежност

съдба и измама...

слаба изящна безкрайна и смела

забравена

вечна

любо...

 

© Слав Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??