15 dic 2011, 11:22

Писмата към мен 

  Poesía » De amor
723 1 2

Не чакам писмо от умрелия.
Но и от живия вече не чакам.
Към мене писмата спрели са.
И не са се изгубили някъде.
Просто няма кой да ги праща.
Няма даже кой да ги пише.
Затова не очаквам
и дори не въздишам.
Май се свиква със времето
да не си получател.
Аз не вярвам в броенето...
И във вечното чакане.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??