22 ago 2017, 15:56

Писмо 

  Poesía » De amor
441 0 0

Пиша писмо до моята първа любов

Вечни думи изгарят в сърцето ми

Думи неказани думи оставени

За теб

Шепнат устните

© Concertino Concertino Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??