Мили мой, напиши ми писмо.
Наречи ме пак цвете и птиче.
В прав текст искам да чуя едно:
че си луд по мен и ме обичаш.
Подскажи ми, че в тъмния свят
аз съм твоята златна светулка,
че си с мен баснословно богат,
щом ръката ти с пулс заблещука.
Изрисувай по белия лист
на душата си болна следите,
а детекторът в мен ще брои
SOS- ите с воля изтрити.
Всеки ред ще откъсвам с очи
и в сърцето си ще го засаждам
с мисълта, от любов щом боли -
всяка смърт е врата, да се раждам.
© Гергана Иванова Todos los derechos reservados
от първия до последния ред...написано с душа и сърце.
Риа...