Дядо Коледа,
знам че вече сме големи
и че не работиш за нас, но все пак,
ако ти остане време, намини.
Подаръкът е същия като миналата
година - около метър и шейсет,
кафяви очи - няма как да го сбъркаш!
И този път съм оставил по-голяма елха,
за да я оставиш там, а не само в сърцето ми.
© Константин Стефанов Todos los derechos reservados