25 ago 2009, 20:29

Писмо до дявола 

  Poesía » De amor
902 0 8

Да я зърна само,

да погаля нейните коси,

да я целунат нежно,

как копнеят мойте устни.

След това готов съм

да тръгна с тебе

в непрогледната тъма,

след това готов съм

даже да умра.

Как жално искат да я видят

изморените от търсене очи,

сделка сключихме,

нали разбра,

чак тогава ме вземи.

Душата си давам в замяна,

да я видя за минута дори,

тялото давам в замяна,

да я целуна само, разбери.

Сделка предложих ти проста,

подари ми тези мечти,

па вземи ми тогава и тялото, и душата,

па каквото искаш с мене прави.

© Ganyo Ganev Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??