Де си, Левски,
що не слезеш
от бесилото си зверско?
Що висиш си там по памет
на народ, окъсал нерви?
Що си мрял за таз България,
що прескачал си огради,
като нашата "родина"
пълна е със изненади?
Имаме си магистрали,
BMW-та от чужбина.
Даже и модерни сгради -
там в кутия са по трима.
Имаме си МОЛ и ГРАО,
регистрирани сме в нета.
Има още и БЪЛГАРИЯ...
А, дано... "на многоя лета"
© Нела Цолова Todos los derechos reservados