Мамо- обич безкрайна си ти...
Ти си моята майка- богиня.
Дори с прошарена коса,
по- хубава от теб няма, нигде по света.
Безкрайна топлина намирам в твоето сърце.
Годините минават, времето лети,
все повече на теб приличам......
като едно цяло сме аз и ти.
Ти си в моето сърце...аз много те обичам.
Когато буца в гърлото засяда
и докосвам твоята сълза,
„Мамо, моля те не остарявай“,
още си ми нужна, бори се.
Не плачи мамо, моля те,
че ми се къса сърцето.
Не вярвай на“ приятели стари“,
друга е тяхната цел в живота.
Не зная дали съм добра дъщеря,
макар и далеч, с теб съм в смеха и плача.
Не зная дали съм Човек,
но зная, че много те обичам.
Неведнъж пред теб аз сгреших,
но винаги намирах опора в любовта.
Сега пожертвах твоето сърце,
заради грешката на друг.
Не искам нищо друго, освен да ми простиш.
Цяла градина с цветя, дори да ти подаря...
не ще мога аз да ти благодаря.
Затова сега с този стих, казвам на света:
ОБИЧАМ ТЕ МАМО И ТИ БЛАГОДАРЯ!
© С. П. Todos los derechos reservados