Мили Татко, пак е зима
тука долу на земята,
ти в такава си замина,
скочи на смъртта в шейната.
Все се каня да те питам,
как сте горе на небето,
Рождество дали там има,
както тука е прието.
Чакате ли Дядо Коледа,
правите ли Бъдни вечер,
аз късмети съм приготвила,
има и за теб изпечен.
Ще го сложа на прозореца
със писмото си сърдечно,
ако пуснат те за Коледа,
намини с лъча небесен.
© Ивон Todos los derechos reservados