28 sept 2016, 7:55  

Писмо до несъществуваща 

  Poesía
385 1 1

Не съществуваш!
И не ме боли да ти го кажа:
една измамница,
гримирана 
с въздишки -
ей това си ти!
Как само си излъгала
светът да ти повярва!
Как само те описват 
в книжките!
А си една хипноза всъщност,
масова хистерия,
обхващаща последователно 
наивните до глупост!
Не съществуваш!

Ето, пак го казвам!
И не очаквам
отговор 
от тебе да получа!

 

Но... пак ми се прищява
да ме заслепиш
до лудост.

 

 

 

Публикувано във:

Алманах Поезия 2016, Буквите

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??