Скъпа Пролет, днес случайно,
както си вървях,
на един оголен клон
птиченце съзрях.
Весело изчурулика
чудна новина,
как си стягала багажа,
пълен със цветя.
Мила Пролет, донеси ми,
в теменужен цвят,
рокля с твоите мотиви,
чанта от брокат
и червената обувка,
знаеш как веднъж
я изгубих, без да искам,
в цъфналата ръж.
Ще те чакам под дъгата,
ще държа в ръка
другата обувка
с номер – Любовта.
© Ивон Todos los derechos reservados
ще държа в ръка
другата обувка
с номер – Любовта"
........................................
Благородно завиждам и на късмета на лирическата героиня,
и на талантливата поетеса, която е сътворила вълшебно
поетично бисерче, посветено на любовта и пролетта!!!
Прекрасни сте и двете, и големи щастливки - любимки на
пролетта,пожелавам все така късметът в дните ви да тича,
пролетта винаги много да ви обича, да изпълнява
всяко ваше желание и да сбъдва всички ваши мечти!
ПОЗДРАВИ!!! БЪДИ ЩАСТЛИВА, МИЛА ИВОН!!!