Мила Дъще, не тъжи,
мина мойто време,
хубаво ти предстои,
Господ е до мене.
Той ми кима със глава,
поздрави ти праща,
днес го уча със лъка
как да свири нашта.
Господ умен е човек,
всичко бързо схваща,
музика струи навред,
даже ми и плащат.
Не с пари, разбира се,
с Божия закрила,
Дъще, мила, не плачи,
тя е твойта сила
© Ивон Todos los derechos reservados