Драго ми е да те чуя,
мила ми Ивон,
хиляди писма получих,
все във тоя тон.
Роклите са ми от „Гучи”
с теменужен цвят,
но вървят с комплекта „Муци” -
гривни от ахат.
Чантите са със Сваровски,
свършиха с брокат,
може даже и на вноски,
че са уникат.
Имам всякакви обувки
от разцъфналата ръж,
някои дори със джувки,
все обувани веднъж.
Само че са остарели,
малко демоде,
с камъни от „Ботичели”,
днес се стъпва най-добре.
Аз ще бъда под дъгата,
с всички тез неща,
Любовта ще те изчака,
идва след това.
© Ивон Todos los derechos reservados