Писна ми да губя.
Писна ми да страдам.
Писна ми да нямам дори шанс.
Искам да избягам,
на кораб, без посока
аз просто да отплавам.
Или пък да отлетя като птица,
към друг подалечен свят,
и никога да не се върна
там долу в шибания ад.
Писна ми да се боря.
Писна ми да стискам.
Писна ми да нямам
това, което искам...
Р. Христов
07.01.2013 г.
© Тангра Перник Todos los derechos reservados