Писна ми от измамни чувства и лъжи,
искам нещо истинско,
искам да не ме боли!
Писна ми от краткосрочни връзки,
безсмислени дори,
искам пълноценна връзка с някой истински!
Писна ми да крия своите сълзи,
искам да се доверявам,
да обичам,
просто щастлива да съм, а с мен и ти!
Искам да ти кажа, че който и където и да си,
вече не издържам,
нуждая се от любовта ти
и помни,
за теб копнея,
за теб живея.
Търсиш ли ме ти?
Побързай, защото вече ПИСНА МИ!
© Елена Борисова Todos los derechos reservados