25 feb 2020, 15:39  

Писна ми. Егати 

  Poesía » De humor
962 4 32

Все ти липсва нещо

и все не ти достигам,

Намираш недостатък

            във всяка моя дума.

Говоря бързо, тихо

и често те обиждам

Дразни те гласа ми.

               Дразни до полуда.

Гримът ми е в много,

лицето ми е бледо

и... да бях качила

               малко килограми..

Косата не е руса,

бельото-твърде цветно,

обувките ми ниски.

           Краката-твърде слаби.

 

Знаеш ли, любими?

без да го увъртам

по сто и пет причини

мисля да си тръгвам.

 

Какъв ми е проблемът?

Голям ти е коремът,

а също - гордостта ти

Писна ми. Егати!

 

© Деница Гарелова Todos los derechos reservados

Писна ли ти вече
имиджът до него?
Тлъстото коремче,
болното му его?
Черното му уиски, ...
  821  54 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??