Питаш ли едно сърце, какво е любовта, какво ли то ще ти разкаже?
За него чувство е това което с думи няма как човек да го изкаже.
Навярно случва се понякога любов лъжлива да тя. Но бедното сърце не знае, то родено е да чувства любовта.
Обича истински, но никога не мрази, дори и на парченца да е то разбито.
Любов дарява и всичко може да прости, но за сметка на какво, дали накрая ще се намери някой да го нарани?
Попиташ ли веднъж сърцето - любов коварна усещало ли си кажи?
Навярно то ще ти отвърне, това ме прави силно запомни.
Каквото и в живота с него да се случи, щом сърцето е голямо не ще се то пречупи.
Любов изпитва истинска веднъж в живота , щом обича силно някой, би се жертвало и на голгота.
© Борислав Александров Todos los derechos reservados