Пак не мога да обичам...
Пак не мога в твоите очи...
Пия, за да забравя...
Пия, за да не боли.
Пак ми казваш: „Сбогом!"
Пак: „Безчувствена си ти",
но повече, уви, не мога
и че точно аз жена съм ти, прости!
© Надя Стоянова Todos los derechos reservados