Пияна от любов
Запали цигара и ми остави да пуша.
Нека си говорят. Не ми се слуша.
Подай бутилката насам и не мисли за утре.
Сега съм с теб и не зная за напред.
Мислите ми се объркват.
Съзнанието е залято с алкохол.
Спи ми се до болка. Отведи ме в твоя хол.
Къде съм и какво ли правя?
Вече нищичко не зная.
В момента само те желая.
Може би не мога и да мърдам.
Твърде много пих и пуших и към края в теб се сгуших.
Толкова е хубаво да летя с небесата.
Високо! С цигара в устата и бутилка в ръката.
Любовта я няма. Няма и проблеми.
Аз съм на кеф и всички са с това настроение.
Заради момче, знам, че се напих, защото мъчно ми е.
И сълзи, знам, че пих, защото тъжно бе.
© Станка Георгиева Todos los derechos reservados